In-Gent

Roeland Gielen is nieuwe algemeen directeur IN-Gent

Roeland Gielen is nieuwe algemeen directeur IN-Gent

Roeland Gielen is sinds kort de nieuwe algemeen directeur van IN-Gent, het Gents Agentschap voor Integratie en Inburgering. Het agentschap heeft ook een nieuwe directeur Klantgerichte Diensten: Leen Verhenne. Dat duo leidt de werking van IN-Gent in goede banen.

Roeland Gielen kwam overtuigend als beste uit de selectieprocedure. Hij brengt een pak verscheiden kennis en ervaring mee. Hij werkte de voorbije jaren als CEO bij het communicatie en digitaal agency Kunstmaan. Daarvoor werkte hij als strategisch coördinator bij de Stad Antwerpen  (’04-’13). Hij begon zijn loopbaan bij het consultingbedrijf Accenture, waar hij doorgroeide naar managing director binnen de divisie Public Services  (’89-’04).

Leen Verhenne nieuwe directeur Klantgerichte Diensten
IN-Gent zocht en vond ook een nieuwe directeur Klantgerichte Diensten. Leen Verhenne zorgt (samen met haar medewerkers in de diensten onder haar verantwoordelijkheid) voor een optimale en kwalitatieve dienstverlening naar de klanten.

Verhenne is afkomstig uit Brugge, maar woont al geruime tijd in Gent. De afgelopen zes jaar werkte ze als huisarts in Wijkgezondheidscentrum De Kaai. Daarvoor was ze aan de slag bij Artsen Zonder Grenzen, ‘op het terrein’ in heel wat landen, onder andere als medisch coördinator. De inburgeringssector is nieuwe uitdaging voor haar.

“De maatschappelijke uitdagingen op het vlak van integratie en inburgering zijn groot. Met Roeland Gielen en Leen Verhenne krijgt IN-Gent een sterk duo aan het roer. Zij kunnen bogen op een team van ervaren en geëngageerde medewerkers. Ik ben bijzonder verheugd met hun komst en wens hen alle succes toe!”
Astrid De Bruycker, schepen van Gelijke Kansen, Welzijn, Participatie, Buurtwerk en Openbaar Groen.

mm

Arent Meirhaeghe Communicatiemedewerker IN-Gent

.